Jong talent

Hassan Al Mala

Hassan Al-Mala

Studeert: Biologie en medisch labonderzoek aan de Hanzehogeschool Groningen

Project: Brandwerende, biologisch afbreekbare isolatiepanelen maken van vezelhennep

Motivatie: Ik leerde over het bestaan van de IHOG tijdens een meet & greet op het Zernike terrein. Ik wist meteen dat het iets voor mij was. Ik zag dat ik met meerdere bedrijven kon samenwerken en tegelijk iets kon doen voor deze regio.

Frederike Klein

Frederike Klein

Studeert: Chemische Technologie aan Rijksuniversiteit Groningen

Project: Functionele eigenschappen van hennep- en aardappeleiwit mengsels evalueren voor toepassingen in voedingsmiddelen

Motivatie: Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de transitie naar een circulaire en bio-based economie. Deze transitie is ook een van de voornaamste doelen van de IHOG, daarom was ik meteen enthousiast toen mij de mogelijkheid werd aangeboden om aan dit project te werken.

hannah5

Hannah Kistemaker

Studeert: Strategic Innovation Management aan Rijksuniversiteit Groningen

Motivatie: Tijdens mijn stage periode bij Avebe heb ik de kans gekregen om betrokken te zijn bij de opstart en formalisering van de IHOG. Door het bijwonen van vergaderingen tussen alle partijen, kwam ik tot voorstellen voor de project-, besturings- en beslissingsprocessen. Daarnaast vond ik het ook erg waardevol om contact te hebben met de mede studenten, die een passie voor innovatie, ondernemen en duurzaamheid delen.

Marjesse Smienk

Studeert: Chemie aan de Hanzehogeschool Groningen

Project: Een magnesium verbinding maken waarmee getest gaat worden of de verbinding een oxidatieve werking heeft in pulp (dus zorgt voor het bleken van pulp).

Motivatie: Tijdens een Meet & Greet, die georganiseerd werd door de Hanzehogeschool Groningen, ben ik bij IHOG terecht gekomen. Ik werd gelijk enthousiast, vooral door de samenwerking tussen de verschillende bedrijven en de projecten die daaruit voortkomen.

Louisa Frenz

Studeert: International Business and Management aan de Hanzehogeschool Groningen

Project: Marktpotentieel analyse voor duurzaam isolatiemateriaal op de Noord-Nederlandse en Duitse markt.

Motivatie: Writing my graduation project at IHOG enables me to apply my theoretical knowledge in International Marketing, develop new skills and gain practical working experiences. Believing that the transition towards sustainable products and practices is crucial, IHOG and their projects caught my interest. I am fortunate to be able to contribute to their team by conducting research.

chemie2

Vacature

Wij zoeken HBO/WO-studenten die op zoek zijn naar een uitdagende afstudeeropdracht/stage.

Wil jij als student én ondernemer aan de slag bij de IHOG? Neem dan contact met ons op en solliciteer!

Ontwikkel jezelf binnen IHOG

_

Wij zoeken HBO/WO-studenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht/stage. Je hebt affiniteit met chemie en life sciences. Verder draag je Oost Groningen een warm hart toe en wil je in een samenwerking met andere studenten die ook voor de Innovatie Hub Oost-Groningen actief zijn de economische activiteit in de regio helpen versterken.

Heb jij voldoende kennis van chemie en heb je een passie voor ondernemen? Binnen de IHOG vergroot jij je netwerk terwijl je wordt begeleid door professionals van verschillende disciplines. Zo haal jij het beste uit je studietijd! Heb je vragen of wil je graag solliciteren? Stel jouw vraag of stuur je CV en motivatiebrief via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Partners